Tänkte göra ett hyllningsinlägg till mitt hår, just in case. Det kommer att kapas av antingen imorgon eller på torsdag. Jag kommer nog att bryta ihop och må dåligt. Love ya.


Gårdagen: Ingenjör-it kopplade ihop gamla datorn och spelade Robinson hela dagen


Middagsgäster

ps. Clara det går inte att kommentera din blogg

Oh darling, darling, stand by me

Jag vill börja med att tacka alla söta läsare för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg! Clara uppskattar det!
Har besökt hufvudstaden idag med min kära Vilma. Ett sko-dilema har uppstått.

Clara Helgesson

I brist på andra ämnen att skriva om ska jag nu skriva ett inlägg om lilla Clara. Hon är nämligen 94. Egentligen tycker jag ju inte om 94or, men helt plötsligt var jag helt omringad av 94or (t.ex. Clara, Vilma och Cecilia) och jag börjar misstänka att jag faktiskt är ämnad att vara med just 94or.
Clara är djup. Clara lyssnar på bra musik, fast ibland är hon lite för lugn. Alltså när det gäller musik. Hon älskar i vanliga fall att hetsa. Det måste vara det bästa hon vet. Hon vägrar att vänta på saker, vägrar att ta det lugnt. Det är dåligt, för jag är seg. Där krockar vi. Annars är vi rätt bra. Speciellt på att prata, om kärlek. Inom begreppet kärlek ryms allt. Till exempel killar vi tycker är snygga och fattiga barn i Afrika. Vilket också är ett begrepp som Clara inte tycker om. Det är så stereotypt. Som om det alla barn i Afrika är fattiga och att det inte finns fattiga barn i resten av världen.
Clara älskar Håkan Hellström. Eller nej förresten, det var en underdrift. Clara ÄLSKAR Håkan Hellström. Därför blev vi väldigt glada för någon dag sen när vi fick reda på att han ska komma till peace and love i sommar. Vi fick hålla oss otroligt mycket för att inte skrika hela rakt ut i matsel. Det gick sådär. Sen skrek vi hela dagen tills vi blev hesa. Fast då fortsatte vi skrika ändå.
Clara är rädd för apor, men inte för kackerlackor, för när hon bodde i Sydafrika var det massa apor som var påträngande och obehagliga.

Det här var jag och Clara hemma hos Sofia efter julavslutningen. Då hade jag på mig en tomteluva och så hade jag julörhängen med mig i väskan.
Clara och jag ute på lamm-jakt. Vi tog fram vårat bästa vapen - våra öron. Och vi siktade på två fina lamm. Ett brunt och ett blondt. Fast vi missade rätt rejält.
Clara brukar inte få komplimanger för att hon är söt. Det brukar jag. Men kom igen nu alla fina läsare. Visst är hon ändå liiite söt?

söta smipare


VÄRLDENS BÄSTA


Hurtbulle

Har ont i halsen. Känns som att jag håller på att bli sjuk. Men jag har antagligen bara skrikit och sjungit för mycket. Jag ska göra klart min fina håkan-kaka och sedan sätta mig ner och plugga för första gången sedan innan jullovet. Ska kanske träna lite också.

Jag idag när jag flög

HÅKAN HELLSTRÖM OCH SÄKERT! TILL PEACE

Det kommer att bli grymt!!
Håkan Hellström – Kom Igen Lena!Håkan Hellström – Mitt Gullbergs Kaj ParadisHåkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i ~ Håkan Hellström – Det dom aldrig nämnerHåkan Hellström – Vi Två, 17 Ar
Säkert! – FredrikSäkert! – Dansa, fastänSäkert! – Tyst nuSäkert! – Någon gång måste du bli själv ~ Säkert! – Får jagSäkert! – Allt som är ditt
Jag har taggskrikit så mycket att jag har ont i halsen

två benrangel skallrar i takt

jag saknar att vara i berlin

Jag rockar.


The Killers – Sam's Town

How far can your imagination take you?


Åsikter

P3 guld-galan var rätt tråkig faktiskt. Mycket roligare förra året.
Det är självklart att Robyn är årets artist, och just därför var det så sjukt tråkigt att hon fick det priset. Jag tycker inte att Johnossi är bättre än Kent, även fast deras skiva ju är otroligt bra, och Oskar Linnros är snygg. Royal Republic – Underwear

Clara borde bli siare

För ack, så rätt hon hade

Tell me your favourite things


Laddar upp inför p3 guld ikväll

Idag har jag varit duktig, samtidigt som jag har varit väldig.. inte duktig.
Någonting med dagens ofräschet gör mig samtidigt otrolig ofestsugen, så ikväll blir det p3 guld all night long! Eller ja, jag kanske laddar upp några bilder från igår också, eventuellt också chattar lite med min datavän clara.

Åh, jag hoppas att Från och med du blir årets låt.
Jag hoppas att antingen Håkan eller Säkert blir årets artist.
Jag hoppas att The tallest man on earth blir årets pop.
Jag hoppas att Kent blir årets grupp.
Jag hoppas att First aid kit blir årets nykomling.

Springa fortare Ångrar att jag sprang Inte hinna ångra Kravla upp och sen, spring igen


fuck?

Har varit på en tre timmars lång föreläsning idag. Den var jättebra och jag hade kunnat sitta kvar ett tag till om jag bara fick.
Jag börjar känna mig lite småsjuk, så ikväll blir det en tidig kväll. Det ska bli skönt. 
Black Passport av Stanley Greene fanns inte kvar på akademibokhandeln och de kommer inte att få in den igen heller.

I ett ögonblick då allt står still, får jag en chans. Men jag är för feg


I will possess your heart


Kampanj spara inför en kick ass sommar



Men då slösar vi bort våra liv

Here you go - några få, väl utvalda bilder från gårdagen

Only the young can break away

Jag har haft en otroligt bra kväll och natt, och så mycket mer än så har jag inte att säga. Fler bilder kommer upp senare, de måste censureras rätt rejält innan!

Drinktips (namnet är ett stort plus)

dagens drog

James Blake – Limit To Your Love

18.01

Min gamla kamera visade sig innehålla en gammal filmrulle. Från 2005 och 2006 har jag konstaterat, efter att ha sett alla de sjukt fula bilderna som nu har blivit framkallade.
Detta är en av de framkallade bilderna, på mig och min något spårade papps.

Pappa och jag har även hittat hans gamla Canon ae-1, vilket är otroligt roligt! Efter att jag nu har köpt ett nytt batteri åt den och satt in en filmrulle, ska den få användas imorgon när Louise och Clara har 17 och 18års fest! Med cocktail-tema!
Åh, det kommer att bli otroligt roligt! Taggad tjej!

Fredflare

Har fått en ny favorithemsida (för tillfället) http://www.fredflare.com/
Jag funderar på att beställa allt de har. Men jag har i för sig inte speciellt mycket pengar att spendera. Jag måste spara till Barcelona i sommar.

Livsmedelskrisprojektet startade idag. Det är sjukt intressant. Nästa vecka flyger vår skola in en sjukt bra föreläsare till SLU. Jag älskar Smip och Rosendal.

PEPP PÅ LIVET


22.54

Just nu saknar jag en vacker sommarkväll på Lönö tillsammans med min fina Matilda

Bilder från Rom

vid flygplatsen i Rom var det fullt med katter - på bilar, under bilar, under och i träd
kvällsnöje vid piazza Navona
innuti kupolen i St. Peters kyrkan
utsikt från kupolen
nyårsafton spenderades på en restaurang där vi åt 12-rättersmiddag (!!)
De galna italienarna sköt raketer från sina fönster och balkonger. Dagen efter tittade vi på nyheterna där det konstaterades att många hus hade brunnit ner och att många människor hade skadats eller dött. Keep up the good work italianos!
Fotana di Trevi
Självklart slängde jag och syster också i ett varsitt mynt, så nu är det bara att hoppas på att inte den där italienaren med en magnet på pinne plockar upp dem.

Håkan Hellström

är allt jag behöver just nu.

Bilder från Paris


fina kusinerna på "julafton"
Vid Louvren hittade vi en spexande gubbe som låtsades ramla ner i vattnet
Mysig shopping i söta kvarter
Marknad i Mareil-Marly
Julgranar av gamla pet-flaskor prydde många platser

den tredje januari år tvåtusenelva

Här sitter jag, nyss hemkommen och sjukt sliten. Så mycket har hänt, det är 2011 och jag har hunnit resa runt i både Paris och Rom. Vidare uppdatering kommer senare.
Det enda jag har att säga nu är Fan, vad det här året kommer att bli bra!

RSS 2.0